Karaoke kuuluu karavaanarielämän tapaan olennaisena osana suomalaiseen sielunmaiseen. Singan kotimaisen karaokepalvelun avulla laulaminen omassa asuntoautossa tai -vaunussa on helpompaa kuin koskaan. Täs§sä pari vinkkiä optimaalisen karavaanikaraoken järjestämiseen.

Jos olet SF Caravanin jäsenjärjestön jäsen, voit napata karaoket käyttöön 2kk täysin ilmaiseksi. Tutustu Singa-tarjoukseen sekä muihin karavaanareiden jäsenetuihin.

Singan kytkeminen auton tai vaunun äänentoistoon ja telkkariin on helppoa kuin mikä

Singan käyttämiseen tarvitset vain tietokoneen, mobiililaitteen tai älytelkkarin ja nettiyhteyden. Oman kännykän hotspot riittää hyvin. Laulettavissasi on yli 80 000 kotimaista ja kansainvälistä biisiä, joten jokaiselle karavanaarille löytyy varmasti laulettavaa.

Pienessä tilassa ei välttämättä tarvitse ulkoista äänentoistoa tai mikrofonia, mutta jos haluat että laulu kuuluu myös naapurivaunuun, niin voit kytkeä tietokoneen tai puhelimen auton tai vaunun äänentoistoon ja kuvan HDMI- kaapelilla telkkariin. Näin saat rakennettua oman pienen karaokebaarin leiriisi omaksi ja naapureiden iloksi.

Singasta löytyy laulettavaa jokaiseen makuun, yli 80 000 kotimaista ja kansainvälistä karaokelaulua

Singa works on many smart devices
Singa toimii tietokoneen selaimessa, mobiililaitteilla ja älytelkkarissa.

Singasta ei laulaminen lopu. Singattavaa löytyy ikivihreistä klassikoista uusiimpiin hitteihin ja jos oma suosikki ei löydy heti, niin sadat teemoitetut laululistat jeesaavat oman karaokebravuurin etsinnässä. Palveluun lisätään viikottain roppakaupalla myös uutta musaa.

Kokeile Singa-karaokea 30 päivää ilmaiseksi

Voit testata Singaa muutaman laulun verran täysin veloituksetta. Jos haluat laulaa enemmän, voit aktivoida 30 päivän ilmaisen kokeilujakson maksulliseen Singa Premium -tilaukseen. SF Caravan tarjoaa jäsenilleen hulppean 2kk ilmaisen kokeilujakson.

Tilaus on täysin riskitön etkä sitoudu mihinkään. Voit lopettaa sen helposti milloin tahansa palvelun asetuksista. Jos päätät jatkaa laulamista, niin Singa Premium jatkuu automaattisesti 9,99€/kk maksavana kuukausitilauksena.

  1. Luo maksuton käyttäjätili osoitteessa www.singa.fi. Voit testata palvelua muutaman kappaleen verran. Jos haluat laulaa lisää, siirry seuraavan kohtaan.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Hanki Singa Premium -nappia ja aktivoi ilmainen kokeilujakso syöttämällä maksukorttisi tiedot. Tämä on täysin turvallista ja voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.
  3. Se on siinä! Voit laulaa rajattomasti tietokoneen selaimessa ja ladata Singan myös mobiililaitteesi tai älytelkkarisi sovelluskaupasta.