Jouluaatto lähenee ihan älytöntä vauhtia. KÄÄK! Iskikö sullekin joululahjastressi? Vaikka joulu on rauhallista yhdessäolon aikaa, sitä yleensä varjostaa ihan tajuton tuskastelu jouluryysiksessä tavarapaljouden keskellä. Mut ei hätää! Me tultiin pelastamaan sun joulu. Joulun helpoin ja hauskin lahja on nimittäin tilattavissa parilla klikkauksella. Ja mikä parasta, tämä lahja sopii lähes jokaiselle!

Joulun helpoin ja hauskin lahja on nimittäin tilattavissa parilla klikkauksella!

🎁 Nappaa Singa-lahjakortti pukinkonttiin tästä. 🎁

Ai mikä se on? No, laulun lahja tietysti! Singa-lahjakortilla annat lahjansaajalle rajattomaan kotikäyttöön yli 80 000 karaokelaulua. Singa-lahjalla ilahdutat läheisiäsi vielä kuukausikaupalla joulun jälkeenkin. Singan käyttö onnistuu niin älypuhelimelta, tietokoneen näytöltä kuin älytelkkaristakin, eli lähes joka kodista löytyy jo valmiina laite, mistä karaokeriemun voi laittaa käyntiin.

Singa-lahjakortilla annat lahjansaajan käyttöön rajattomasti laulua yli 80 000 kappaleen laulukirjastosta 1, 3, 6 tai 12 kuukauden ajaksi.


Lahjakortin hankit helposti parilla klikkauksella Singa-kaupasta ja saat sen nyt tarjoushintaan. Toimi näin:

Vaihe 1. Osta Singa lahjakortti täältä. Tarjoamme kuusi kuukautta hintaan 49.99€ (norm. 59.99€) ja kaksitoista kuukautta hintaan 89.99€ (norm. 119.99€).

Vaihe 2. Lähetämme sinulle Singa lahjakortin ohjeineen sähköpostiisi. Voit joko tulostaa kortin tai lähettää sen suoraan vastaanottajalle sähköpostitse.

Hyvää joulua ja laulun iloa!