Generator Hotel Tukholmassa tarjoaa asiakkailleen yöpymisen ja ravintolakokemuksen lisäksi mahdollisuudeen laulaa karaokea turvallisesti sydämensä kyllyydestä. Kaksi hotellihuonetta sisustettiin yksityisiksi karaokehuoneiksi joissa on korkealaatuinen äänentoisto, tunnelmavalot ja tietysti Singa-karaoke.

"Karaoke on matalan kynnyksen vaihtoehto. Vieraamme rakastavat laulaa yksityisissä karaokehuoneissamme iltamyöhään asti." - Brent Gibbs, toimitusjohtaja, Generator Hotel Tukholma

Generator Hotel: kohtuuhintaista luksusta ja sosiaalisia kokemuksia

Generator Hotel on suosittu majoitus nuorten reppureissaajien keskuudessa ja se löytyy monista turistien suosimista metropoleista, kuten Kööpenhaminasta, Lontoosta, Pariisista, Madridista ja Berliinistä. Hotelliketjua kehutaan usein kohtuuhintaisen luksuksen edelläkävijäksi ja sosiaalisten kokemusten mestariksi. Kaikki sen hotellit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia huonetyyppejä jaetuista yhteishuoneista yksityisiin makuuhuoneisiin, rentoutumisalueisiin, baareihin, kahviloihin sekä erilaisiin kokoustiloihin - hulppeita kattohuoneistoja ja -terasseja unohtamatta.

a girl singing karaoke
@dum.poop laulamassa sydämensä kyllyydestä @hilmastockholmissa.

Liiketoiminnan terve kasvu on ollut kuitenkin viime aikoina vaarassa. Yhä jatkuvan pandemian myötä Generator Hotel, samoin kuin koko hotelliala, ovat nähneet ulkomaisten matkailijoiden määrän vähenemisen ja liikematkojen kadonneen melkein kokonaan. Tämä on saanut hotellit panostamaan uusien asiakasryhmien houkuttelemiseen ja vaikuttanut dramaattisesti niiden tuloihin. Vallitseva tilanne onkin pakottanut monet hotellit miettimään liiketoimintamalliaan ja keksimään uusia ideoita tyhjien hotellihuoneiden täyttämiseksi.

Tämän seurauksena hotellien asiakashankinnan painopiste onkin usein kääntynyt lähelle: miten tarjota palveluita paikallisille ja kotimaisille vierailijoille. Keskeisiä tekijöitä tämän uuden asiakasvirran houkuttelemisessa ovat olleet viihdetarjonnan laajentaminen ja koronaturvallisuuden painottaminen. Ja juuri tässä Generator Hotel on onnistunut loistavasti!

Keskimäärin kahdesta karaokehuoneen varauksesta saatavat tulot kattavat jo Singa Business Pro -tilauksen kuukausittaiset kustannukset.

Generator Hotel on keskittynyt ainutlaatuisen kokemuksen luomiseen paikallisille mainostamalla Hilma-baariaan ja tarjoamalla yksityisiä karaokehuoneita. Karaokehuoneet ovat paitsi trendikäs viihdekonsepti, myös turvallinen vaihtoehto, jonka avulla ihmiset voivat nauttia ajastaan ystävien ja perheen kanssa.

Karaokehuoneisiin mahtuu 6 henkilöä kerrallaan, mikä on Ruotsin hallituksen nykyisten koronaturvallisuusohjeiden mukainen luku. Huoneita on varattavissa tällä hetkellä kaksi, mutta lisääntyvän suosion ansiosta karaokehuoneita voidaan nähdä pian lisää.

two people laughing
Erityisesti paikalliset asiakkaat ovat ottaneet Generatot Hotellin Hilma-baarin karaokehuoneet omakseen. Kuva: @hilmastockholm

Yksityiset karaokehuoneet tarkoittavat skaalautuvuutta

Vaikka kaikkia Generator-hotellin 250 huonetta ei karaokekäyttöön suunnitella muutettavankaan, toimii karaoke silti hyvänä vaihtoehtona, kunnes matkustaminen palaa normaaliksi.

"Singa on mahtava alusta ja työkalu positiiviseen sosiaaliseen kanssakäymiseen turvallisella tavalla! Meillä on se hotellissamme ja vieraamme rakastavat laulaa yksityisissä karaokehuoneissamme iltamyöhään." - Brent Gibbs, toimitusjohtaja, Generator Hotel Tukholma

"Karaoke on matalan kynnyksen vaihtoehto", kehuu Generator-hotellin toimitusjohtaja Brent Gibbs. Tätä väitettä on helppo tukea myös numeroilla, sillä keskimäärin kahdesta karaokehuoneen varauksesta saatavat tulot kattavat jo Singa Business Pro -tilauksen kuukausittaiset kustannukset.

Singa-karaoke on lisäksi helppoa ottaa käyttöön: koko Singa Business Pro -järjestelmä toimii nimittäin yhdellä iPadilla. Sen lisäksi tarvitset television, kaiuttimet, huonekalut, sisustuksen ja voilà, karaokehuone on valmis! Hotelleilla on hyvät lähtökohdat myös tässä asiassa, koska useimmissa hotellihuoneissa on jo valmiina jonkinlainen näyttö. Singa Business Pron kätevän käyttöliittymän ansiosta karaoke-järjestelmä vaatii tuskin mitään hallinnointia hotellin henkilökunnalta ja on helppo käyttää myös ensikertalaiselle.

Jos haluat lisätietoja ja kuulet mielelläsi muistakin Singan karaokehankkeista, niin lähetä meille sähköpostia osoitteeseen sales@singabusiness.com tai chattaa kanssamme osoitteessa www.singa.com/business