Käykö sullekin välillä niin, että laulattaa, mutta sopivaa biisiä ei tule mieleen ja hakukenttään on vaikea kirjottaa yhtään mitään?

Me tiedostettiin Singalla, että aina biisit eivät vain tule mieleen heti ja 60 000 biisin läpikahlailu voi olla hidasta puuhaa. Valmiiden laululistojen lisäksi halusimme helpottaa uusien karaokesuosikkien löytymistä - ja päädyttiin uudistamaan Singan Kappaleet-sivu! Kappaleet-sivun kautta voit nyt selata entistä monipuolisemmin karaokevalikoimaamme.

Tutustu uusiin ominaisuuksiin tarkemmin täällä! Alla tiivistetysti, mitä parannuksia tehtiin Kappale-sivulle. Toivottavasti löydät monia uusia karaokesuosikkeja!

Kuten ennenkin, voit suodattaa kappaleita Kielen ja Tyylilajin perusteella (Kuvassa: 1).

Tämän lisäksi tarkensimme hakua lisäämällä suodattimet Apulaulu, Duetto ja Plus (Kuvassa: 2). Nyt voit siis tarkentaa hakua ja etsiä kappaleita, joissa on mukana apulaulu, jotka sopivat kahdelle laulajalle tai jotka sisältävät Plus-ominaisuuden.

Valitse suodattimia niin monta kuin haluat! Valitsemasi suodattimet näkyvät sivun yläosassa, josta voit myös poistaa niitä yksitellen tai kaikki kerrallaan (Kuvassa: 3).

Voit järjestää hakutulokset laulun nimen, artistin nimen, viimeisimpien lisäysten, suosion tai keston mukaan tai sen mukaan mitkä biiseistä on parhaillaan nousussa (Kuvassa: 4)

Voit tarkastella tuloksia kompaktissa listanäkymässä tai valita pikkukuvanäkymän (Kuvassa: 5).

Siirry etsimään uusia suosikkeja karaokelauluvalikoimastamme täällä. Lauluiloa päivään!