Singan elokuun karaokepaikka on Club Kannunkulma Espoossa. Onneksi olkoon! Yökerhona tunnettu perinteikäs ravintola panosti vastikään kunnolla karaokepuolensa äänentoistoon, mikkeihin ja muihin laitteisiin ja se on selkeästi tuottanut hedelmää. Kannunkulmassa karaoke aloitettiin heti koronasulun päätyttyä ja sen jälkeen meininki on ollut loistava.

"Singa on tuonut meille tosi paljon uusia asiakkaita ja monimuotoisuutta yökerhotoimintaan ja se on erittäin positiivista!" - Esko Karikoski, Länsi-Espoon Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja

Club Kannunkulman omistavan Länsi-Espoon Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Esko Karikoski kertoo, että Kannunkulman asiakkaat ovat ottaneet Singa Karaoken samantien omakseen. "Tanssilattia on yökerhona toki meidän pääjuttu, mutta sen vastapainoksi luotu karaoketila on ollut tosi suosittu! Meille tulee myös porukkaa, joka tietää Singan jo valmiiksi", Karikoski kehuu.

Posted by Club Kannunkulma on Friday, July 10, 2020
"Meille tulee myös porukkaa, joka tietää Singan jo valmiiksi." - Esko Karikoski, Länsi-Espoon Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja

Vallitseva koronatilanne on tuonut toki Kannunkulmaankin erityisjärjestelyjä ja muun muassa mikrofonit on suojattu erivärisillä ja säännöllisesti pestävillä mikrofonisuojuksilla. Myös yleiseen siivoukseen ja hygieniaan on kiinnitetty uudella tavalla huomiota, lattiaan on kiinnitetty merkkejä muistuttamaan turvaväleistä ja myös käsidesipisteitä löytyy ympäri ravintolaa. "Tehdään kyllä kaikki mitä voidaan", Karikoski lupaa.

Club Kannunkulmassa tulevaan syksyyn suhtaudutaan optimistisesti. "Jos rajoituksia tulee niin se on kaikille sama. Yökerhona aukiolorajoitusten tullessa meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin laittaa lappu luukulle. Tähän mennessä kaikki on mennyt kuitenkin tosi hyvin ja toivotaan, että mitään ei tulisi." Isojen tähtiartistien keikkoja on jouduttu Kannunkulmassa syksyltä perumaan, mutta Karikosken mukaan asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä normaaliin yökerhotoimintaan ja laadukkaaseen karaokeen.

"Singa on tuonut meille tosi paljon uusia asiakkaita ja monimuotoisuutta yökerhotoimintaan ja se on erittäin positiivista!" Karikoski summaa lopuksi.

Club Kannunkulma löytyy Espoosta osoitteesta Kannusillankatu 202770 Espoo. Meininkiin voit tutustua etukäteen heidän Facebook-, Instagram- tai nettisivulla.