"Santa Claus won't make me happy, with a toy on Christmas Day."  

Kuten Mariah Careykin jouluhitissään luritteli, joulukrääsän ja muun tavaran haaliminen alkaa olla jo vähän nähty juttu, ja monet meistä haluavat antaa ja saada lahjaksi mieluummin jotain, joka ei päädy kaappiin pölyttymään - tai pahimmillaan kaatopaikalle. Tässä muutama vinkki aineettomiin joululahjoihin, joilla ilahdutat läheisiäsi.

1) Anna laulun lahja Singa Premium -lahjakortilla

Sopiva lahja sille sukulaiselle tai kaverille, joka innostuu joululauluista jo marraskuussa. Tai sille, jonka kotoa löytyy yhtä sun toista viihdevempelettä. Tai sille, joka viihtyy karaokebaareissa. Singa Premiumin lahjakortilla annat lahjaksi yli 60 000 karaokebiisiä ja satoja kuratoituja laululistoja rajattomaan käyttöön puolen vuoden ajaksi. Singan lahjakortti sopii käytettäväksi mobiililaitteessa, tietokoneella tai älytelkkarissa. Lahjakortin voit hankkia Singan verkkokaupasta ja saat sen tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi. Hinnat 49,99€/6kk ja 89,99€/12kk.

2) Hiukset minttiin, rentouttava hieronta tai muu hemmotelu

Pitkän talven keskellä hemmotteluhoito saattaa tulla tarpeeseen. Esimerkiksi Timmasta voit varata sopivat hoidot tai ostaa lahjakortin.

3) Livekeikalle porukalla

Livekeikat on kokemuksina ikimuistoisia. Ehkä voit yllättää frendin lipuilla uuden artistin keikalle, jota hän ei vielä tunne? Ja kivointahan on mennä porukalla eli seiffeintä on hankkia myös itselleen lippu (win-win!). Miten olis vaikka Jay Rock tai Ruusut?

4) Vie lahjansaaja aamiaiselle, illalliselle tai drinkille

Kaksi siistiä juttua yhdessä lahjassa = ruokaa ja yhdessä vietettyä aikaa. Toimii erinomaisesti lahjana esim. vanhemmille tai sisaruksille, joita tulee muuten nähtyä liian harvoin. Mesta kannattaa valita saajan mukaan - kasvisruoan ystävälle Yes Yes Yes Helsingissä, urheilufanin voi viedä vaikka Ravintola Hookiin - ja kenet tahansa voi viedä laulamaan karaokea.

5) Fiilistele joulua ilman lahjoja

Lahjat on kiva lisä, mutta joulufiilis syntyy ihan muista asioista. "No gift policy" saattaa tehdä joulusta stressivapaamman.

Ehkä lahjahetken sijaan joulun voiskin tänä jouluna kruunata lauluhetki. Tässä sulle Singan laululista täynnä joululauluklassikoita.