Singa on kotimainen karaokesovellus, joka tekee laulamisesta helppoa ja hauskaa kotona sekä ravintoloissa, kouluissa, vanhainkodeissa ja oikeastaan ihan missä tahansa. Singa toimii samaan tapaan kuin Spotify tai Netflix, mutta kuuntelemisen tai katsomisen sijasta meillä singataan! Eli siis lauletaan karaokea täysin palkein.

Singassa on hulppea yli 80 000 biisin jatkuvasti päivittyvä laulukirjasto, joka on tarjolla joko kotikäyttöön tai ammattikäyttöön ravintoloissa ja muissa laulupaikoissa.

Singan moderni karaokesovellus tekee laulamisesta hauskaa kotona, mökillä tai missä ikinä oletkin

Singan jättimäinen laulukirjasto on saatavilla helposti mobiililaitteilla, tietokoneen selaimessa ja älytelevisiossa. Laulettavaa löytyy kotimaisista ja kansainvälisistä ikivihreistä klassikoista uusiimpiin hitteihin ja jos oma suosikki ei löydy heti, niin sadat teemoitetut laululistat jeesaavat oman karaokebravuurin etsinnässä.

Singa toimii tietokoneen selaimessa, mobiililaitteilla ja älytelevisioissa.

Singaamista voi harrastaa missä ja milloin vaan. Joskus on mukava rallatella iisisti omassa rauhassa himassa kuulokkeet päässä tai vaikka mökillä laiturinnokassa. Joskus taas parhautta on Singa-kotibileet kavereiden kanssa tai karaokebaariin asti eskaloituvat kekkerit. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että aina kun alkaa laulattamaan, niin Singa löytyy vaan klikkauksen tai napautuksen päästä. Voit aloittaa vaikka heti napsauttamalla tästä.

Katso lyhyt Singan esittelyvideo

Ja sit vielä loppuun ytimekäs yhteenveto

Singasta löytyy:

  • Yli 80 000 korkealaatuista laulua karaoketyylisillä lyriikoilla
  • Sävelkorkeuden säätö, jotta laulut onnistuu niin bassoilta kuin sopraanoilta
  • Uusimmat hitit ja vanhat klassikot kaikista musiikkityyleistä
  • Satoja eri tunnelmaan ja tilanteeseen sopivia valmiita laululistoja
  • Lempilaulut ja laululistat aina messissä omassa profiilissa
  • Lähimmät Singa-laulupaikat. Voit tsekata jonon pituuden ja antaa laulutoiveita suoraan sovelluksesta.

Singa toimii kaikilla laitteilla:

  • Tietokoneet: Singaa selaimessa osoitteessa Singa.fi.
  • Apple-laitteet: Voit käyttää Singaa iPhone-älypuhelimellasi tai iPad-tabletillasi lataamalla Singa-sovelluksen App Storesta.
  • Android-laitteet: Singaa Android-älypuhelimellasi tai -tabletilla lataamalla sovellus Google Play –kaupasta.
  • Älytelevisiot: Singa on saatavilla sekä Apple TV:n että Android TV:n sovelluskaupoista.

Singa Business on ammattikäyttöön tarkoitettu karaokepalvelu, josta löytyy myös taustamusiikki ja screen-mainokset

Katso lyhyt esittelyvideo ammattikäyttöön tarkoitetusta Singasta

Kuluttajatuotteen lisäksi singata voi myös sadoissa ravintoloissa, yökerhoissa, kouluissa, vanhainkodeissa, kirjastoissa ja ties missä. Kaupalliseen käyttöön suunniteltu Singa Business pyörittää karaoket, taustamusat ja mainokset modernilla otteella ja sen on todettu myös kasvattavan ravintoloiden liikevaihtoa roimalla kädellä. Laulupaikkojen selailu ja laulutoiveiden antaminen onnistuu suoraan Singan mobiilisovelluksesta.

Jos karaokebisnes kiinnostelee, niin ota meihin yhteyttä myynti@singabusiness.com. Lisätietoja voi kysellä myös Singa Business-sivuilta.