Kesä 2019 on ollut karaoken kulta-aikaa. Tänä kesänä Singa-karaokea on nähty niin Pohjoismaiden suurimmalla ulkoilmanäytöllä, Isle of Wight -festivaaleilla Englannissa, Ruisrockissa Koffin karaokekontissa sekä lukuisissa baareissa, terasseilla ja tapahtumissa ympäri Suomea ja maailmaa. Mutta karaokekesä 2019 ei todellakaan vielä ole ohi - tässä siis listattuna muutama loppukesän singailutapahtuma, jota et halua missata!


1. Singa Open Air Karaoke Musiikkitalolla Taiteiden Yönä

Singa Open Air Karaoke kesäkuussa 2019. Kuva: Hanna Tyrväinen.

Miltä tuntuisi laulaa karaokea Pohjoismaiden suurimmalta ulkoilmanäytöltä? Tuu mestoille kokemaan se itse. Suosittu Singa Open Air Karaoke järjestetään jo neljättä kertaa Musiikkitalon puistossa Helsingissä Taiteiden yönä, torstaina 15.8.

Singa Open Air Karaoke on kaikille avoin ilmainen laulutapahtuma, joka tuo suomalaisten lempiharrastuksen karaoken ulos sisätiloista ihmisten ilmoille. Kaikki laulamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan ja mukana laulaminen sujuu helposti, koska karaokevideot näytetään Musiikkitalon seinässä olevalta Pohjoismaiden suurimmalta ulkoilmanäytöltä. Vaikka puitteet ovat isot, tunnelma on leppoisa. Tapahtumassa on myös Philips TV:n karaoketreenipiste, jossa karaoke raikaa jo iltapäivästä alkaen. Lisätietoja Facebook-tapahtumastamme!


Singa Open Air Karaoke. Musiikkitalon Puisto, Helsinki, To 15.8.2019 klo 19-21.


2. Espoo-päivän Singa Open Air Karaoke + Danceoke

Singa Open Air Karaoke järjestetään 31.8. ensimmäistä kertaa Espoossa! Suuntaa Soittoniekanaukiolle rakennettavalle vehreälle keitaalle  ja ota ilo irti esiintymällä tai laulamalla mukana!

Soittoniekanaukiolla voit tuttuun tapaan Singata koko perheen voimin. Ota piknik-viltti messiin ja vietä koko päivä iloisessa tunnelmassa ulkoilmanäytölle heijastettuja karaokelyriikoita mukana laulaen!

Ulkoilmakaraoken lisäksi aukiolla myös tanssitaan lempimusiikkivideoiden tahtiin Danceokessa Tanssikoulu DCA:n johdolla. Ota parhaat muuvisi messiin ja anna musiikin viedä - olit sitten tanssimestari tai täysi noviisi!

Lisäinfoa tapahtumasta täältä.

Espoo-päivän Singa Open Air Karaoke + Danceoke. Sellosalin edusta, Soittoniekanaukio 1 A, Espoo La 31.8.2019 klo 15-19


3. Helsingin juhlaviikot: lasten karaoke Huvila-teltassa

Karaoke on loistavaa ajanvietettä perheen junioriosastolle. Tämän vuoden Helsingin Juhlaviikkoilla Huvilateltan perhepäivässä singataan 25.8. Perhepäivän päätähtenä nähdään lasten suosikki Kikattava Kakkiainen.

"Kakkiaiskaraoket" startataan Huvila-teltassa klo 11! Lisätietoa tapahtumasta täältä.

Helsingin Juhlaviikot Huvilan Perhepäivä: Kikattava Kakkiainen. Huvila-teltta, Tokoinranta, 00530 Helsinki. Su 25.8. klo 10:30-14.


4. Singa on Wheels Herttoniemi Block Partyssa  

Singa on Wheels Pride 2019 puistojuhlassa. Kuva: Tuomas Kokkonen Photography


Itä-Helsingin siistein kaupunkikulttuurijuhla Herttoniemi Block Party valtaa Asentajanpuiston elokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna. Mestoilla on ohjelmaa runoista musiikkiin, ja tervetulleita mukaan ovat kaikki perheen pienimmistä alkaen.

Singa polkaisee paikalle viime kesänä suurta suosiota nauttineen Singa on Wheels-karaokefillarin, joka rullailee mestoilla koko päivän ajan. Hyppää kyytiin ja laula karaokesuosikkejasi pyörän kyydissä!

Herttoniemi Block Party, Asentajanpuisto, Helsinki. 24.8. klo 12-22.5. Karaoken MM-kisojen Suomen finaali

Kuva: Arttu Kokkonen, Karaoken Maailmanmaestaruuskilpailujen finaali 2018.

Karaoken MM-kisoja skabataan marraskuussa Japanin pääkaupungissa Tokiossa. Suomen kovimmat karaokelaulajat pääsevät edustamaan Suomea kisoihin ja kilpailemaan maailmanmestaruudesta!

Suomen finaali kisataan Original Sokos Hotel Vantaan ravintola Tulisuudelmassa 30.-31.8., jossa luvassa on siis kaksi päivää Suomen kovalaatuisinta karaokea.

Ps. Mukaan voi hakea kuka hyvänsä, joka ei ole päätoiminen laulaja. Viimeiset esikarsinnat järjestetään Helsingissä, Joensuussa ja Tampereella - vielä ehdit siis hakea mukaan, jos haluat laulaa itsesi Japaniin ja kenties maailmanmestariksi saakka! Katso karsinta-aikataulut täältä.

Tapahtumien lisäksi voit tietysti aina laulaa kotioloissa Singan yli 60 000 karaokebiisin kirjastosta, tai etsiä lähimmän Singa-laulupaikan ja hypätä sen stagelle.

Laulavaista loppukesää!