The best karaoke bars near me in Drammen, Norway

Check out the best karaoke bars and rooms near you in Drammen, Norway. With Singa you even request your songs in advance or reserve a karaoke room.

Open today: 11:00–21:00
O'Learys Drammen 1Bragernes Torg 2APå vår eatertainment -fylte etasje på den beste lokasjonen, finner du alt fra deilige burgere, spicy kyllingvinger og bowling til shuffleboard, dart og et bredt utvalg av arkadespill. Uavhengig av humøret ditt når du kommer, garanterer vi at besøket ditt gir deg et smil om munnen, støl av latterkramper og har en god følelse av å være mett å fornøyd. Et lykkerus som varer lenge. Vi lever for sport, mat, drikke og glede. Vi lever for dere. Vi lever for O'Learys!
O'Learys Drammen 2Bragernes Torg 2AHVEM ER VI? VELKOMMEN TILL NYE O'LEARYS DRAMMEN Hos oss er du alltid velkommen, med din kjære, familie, venner, kollegaer eller alene. Et uforglemmelig besøk verdt å huske. På vår eatertainment -fylte etasje på den beste lokasjonen, finner du alt fra deilige burgere, spicy kyllingvinger og bowling til shuffleboard, dart og et bredt utvalg av arkadespill. Uavhengig av humøret ditt når du kommer, garanterer vi at besøket ditt gir deg et smil om munnen, støl av latterkramper og har en god følelse av å være mett å fornøyd. Et lykkerus som varer lenge. Vi lever for sport, mat, drikke og glede. Vi lever for dere. Vi lever for O'Learys!
O'Learys Drammen 3Bragernes Torg 2AHVEM ER VI? VELKOMMEN TILL NYE O'LEARYS DRAMMEN Hos oss er du alltid velkommen, med din kjære, familie, venner, kollegaer eller alene. Et uforglemmelig besøk verdt å huske. På vår eatertainment -fylte etasje på den beste lokasjonen, finner du alt fra deilige burgere, spicy kyllingvinger og bowling til shuffleboard, dart og et bredt utvalg av arkadespill. Uavhengig av humøret ditt når du kommer, garanterer vi at besøket ditt gir deg et smil om munnen, støl av latterkramper og har en god følelse av å være mett å fornøyd. Et lykkerus som varer lenge. Vi lever for sport, mat, drikke og glede. Vi lever for dere. Vi lever for O'Learys!