Introducerar nya Singa Business Pro 2.0

Vi är glada att kunna introducera för er nya Singa Business Pro 2.0 🎶🎤. Från och med idag kan du uppdatera Singa Pro applikationen från App Store. Vår senaste version erbjuder en rad av nya spännande funktioner som tar din karaokeupplevelse till nya höjder.

2.0 kommer att introducera:

  • Ett helt nytt användargränssnitt och visuellt utseende
  • Enklare köhantering – Mer utrymme för att kontrollera dina sångare och låtförfrågan
  • Ny tonhöjd- och taktjustering
  • Automatisk möjlighet att visa dina reklamannonser mellan karaokelåtarna
  • Utvalda låtlistor
  • Genre- & språkfiltrering

Vi berättar mera i detalj gällande uppdateringen här nedan.

Uppdatering till Singa Business Pro Dashboard

Ett av de mest spännande nya funktionerna på Singa Pro 2.0 är vår nyligen uppdaterade vy för låtkö och låtförfrågningar. Den här funktionen har varit mycket efterfrågad av våra användare, och vi är glada att kunna leverera den! Med en enkel drag-och-släpp-funktion och svep till vänster för snabba ändringar har det aldrig varit enklare att styra din karaoke.

Vi har också gjort en fullständig översyn av vår karaoke-spelare och vårt gränssnitt. Nu kan du på ett enklare sätt kontrollera volym, tonhöjd och takt.

Huvudmenyn för nya Singa Pro 2.0. Denna används under Live Stage/Open Mic Karaoke

Dessutom, vår nya sökfunktion gör det enklare än tidigare att hitta dina kunders favoritlåtar. Med låtlistorna, genre- och språkfiltrering kan du snabbt och enkelt hitta den perfekta låten för dina sångare. Du hittar även de populäraste låtarna, trendit just nu och senaste tillagda från denna vy. Högst upp på "Hitta Musik" kan du söka efter låtar du vill sjunga.

Singa Pros nya sökfunktion. Här kan du filtrera mellan språk & genre samt hitta låtlistor, populära låtar, trendit just nu och senaste tillagda

Singa Pro 2.0 gör det även möjligt att automatiskt visa dina reklamannonser mellan karaokelåtarna och även när ingen sångare är i kön. Klicka på "Visa reklam" så rullar dina annonser efter varandra.

Uppdatering till Kiosk- och Box-läge

Vi har även uppdaterat Kiosk- och Box-läget med ett helt nytt användargränsnitt för karaokerum och self-service karaoke. Du har möjlighet med bara några klick få fram dina favoritlåtar på nolltid.

Med låtlistor och en ny sökfunktion med genre- och språkfiltrering kan dina kunder upptäcka och sjunga deras favoritlåtar på olika språk. Du kan vara säker på att dina kunder kommer va lyckligare än tidigare. Med den nya köfunktionen kan du snabbt och enkelt både spela nu och radera låtar med bara ett klick. Under inställningar i Kiosk- och Box-läges vyn har du även möjlighet att ändra tonhöjd och takt.

Såhär ser nya Kiosk- & Boxläge ut

"Spela nu" eller "lägg till i kön" funktionen, gör att dina kunder kan kontrollera deras karaokeupplevelse helt. På ett smidigt sätt med ett klick kan man snabbt lägga till de låtar man vill sjunga från din favorit artist.

Spela nu & Lägg till i kön funktionen är lättillgänglig på både Kiosk- och Boxläge

Med Singa Pro 2.0 kan du också visa reklamannonser mellan karaokelåtarna på samma sätt som för standardläge. Den här funktionen kan bidra till att öka din dryckesförsäljning och göra din karaokeupplevelse ännu mer lönsam än tidigare.

Annonsering på skärmen

Upgradera till Singa Pro 2.0 idag

Ta din karaoke upplevelse till en ny nivå. Oavsett om du driver en traditionell karaokebar, karaokerum eller Self-Service karaoke har Singa Pro 2.0 de funktioner du behöver för att ge dina kunder en oförglömlig karaokeupplevelse.

Med det lätt att använda gränssnittet, förbättrade sökfunktioner och funktioner för reklamannonser kan du vara säker på att Singa Pro 2.0 kommer att bidra till att öka dina intäkter och göra dina kunder gladare än någonsin tidigare.

Har du fler frågor gällande Singa Pro 2.0 kontakta gärna vår kundtjänst eller hitta svaret på vår hjälpsida.