Jos vuodenvaihde tai joulupyhät kului kosteissa tunnelmissa, niin suuntaapa katse tänne. Nyt startataan 2020 freesisti! Koska laulaminen tutkitusti tekee hyvää sekä keholle että mielelle, me Singalla julistetaan tammikuu nyt virallisesti KARAOKETAMMIKUUKSI!

Karaoketammikuussa karaoken päivittäinen laulaminen on suotavaa ja suositeltua. Päivittäisen lauluilon saat helposti käyntiin aktivoimalla Singa Premiumin, jossa sua odottaa yli 80 000 karaokelaulua, joita voit laulaa sun kaikilta laitteilta (mobiili, tabletti, tietokone, älytelkkari) mielin määrin!

Jotta sulla lähtis laulut mahdollisimman sutjakkaasti käyntiin, me ei tietenkään jätetä sua kuivin suin, vaan pääset voitelemaan sun äänihuulia Olvin alkoholittomilla juomilla!


Nimittäin nyt uudet Singa Premium-tilaajat saavat sixpackin Olvin Health Lab -vitamiinivettä tai Motor Oil -energiajuomaa kaupan päälle!

Aktivoi Singa Premium -tilauksesi täältä, niin saat postissa 6-packin valitsemaasi juomaa!


Singa Premium -tilauksen aktivoinnin jälkeen saat sähköpostiisi viestin, josta pääset täydentämään tarvittavat tiedot, jotta voimme lähettää sinulle toivomasi juomat!

Singa Premium tilauksen hinta on 9,99€/kk. Ei sitoumuksia - tilauksen voit irtisanoa koska vain, jolloin se päättyy maksetun jakson loppuun. Kampanja on voimassa tammikuun 2020 loppuun saakka.

Laulavaista tammikuuta!